Kalendern dag 22 - Det här får mig att gråta

Gråta är något jag aldrig gör, jag ogillar att göra det för det känns svagt för mig, inte för att jag tycker det är fel när någon annan gör det, tvärt om faktiskt jag önskade att jag kunde gråta mer, men jag hatar att visa mig svag eller att jag tar åt mig, bryr mig mm. That's why I don't cry. Ingen som har stått mig riktigt riktigt nära har någonsin dött som mormor eller morfar så jag har själv aldrig känt den känslan att förlora någon så nära. Sen när något sårar mig vill jag som sagt ta det som att jag inte bryr mig så jag släpper aldrig fram känslor på det viset. Jag mår inte bra av att bygga upp en mur utan att släppa ut vad jag känner. Men jag orkar aldrig ta tag i det. Men något som KAN få mig att gråta är filmer, inte alla typer men mycket där någon dör eller förlorar någon som betyder mkt. Typ som Remember me den filmen får mig alltid att gråta! Absolut sevärd!

Kalendern dag 20 - Det här saknar jag

Det jag tror att jag saknar absolut mest just nu måste vara värmen, alltså sommaren. Speciellt nu för snön, det är ju så jävla kallt att man tappar känslan och allt man kan göra är att stanna inne och att man alltid känner sig så trött på grund av mörkret. Jag saknar sommaren så enormt, att sitta på en kompis altan eller en ute servering med alla sina vänner och inte göra något bara ta det lugnt och snacka skit, perfekta dagen!

Bavi & jag i somras innan popaganda :)

Info

Jag kommer inte göra kalendern dag 21, för den här veckan har jag varit sjuk och så kortfattat är det :) Jag kan också säga att istället för att göra den här månaden på dag 24 så kommer jag visa allt jag fick i julklapp, det betyder nog att jag får göra inlägget dagen efter men det är iaf roligare än att bara berätta lite om månaden :) Då vet ni, kram

Kalendern dag 19 - En favorit

En stor favorit för mig är mina friends :) Det är den serien jag kollar på mest, det går inte ens en månad innan jag börjar kolla igen. Jag kan alla replikerna men det är fortfarande alltid lika kul att kolla på :) hehe, så här har ni en stor favorit by me :)

StalkerN

Vem är det som stalkar nu? ;)

Sorry

Sry för dålig uppdatering, men jag har varit mega sjuk och upptagen :) Har nyss kommit hem nu och jag är verkligen nedfrusen! ISKALLT. Men hum hade skrivit ett inlägg och lagt upp en ny design såg jag nu (: Jag är iaf jätte kall nu och har typ ryckningar i röstet av kyla så jag orkar inte skriva något mer ikv. Men imorgon skriver jag allt jag har missat + massa mer.. har redan planerat :) Jag tror verkligen inte jag rör mig ut imorrn! Kram sålänge!

HIHIHIHIHI

Hej jag heter humli och jag tycker om miki :D pözh...


No need to say goodbye.

Såhär sjuk har jag inte varit på hår och dar, har ont i halsen, öronen, kroppen, har feber och näsan rinner. Febern är dessutom sky hög. Är helt slut i hela kroppen så det är nästan att jag inte orkar skriva. Därför blir det inte så långt inlägg. Ni ska veta vad lång tid dom andra tog för jag kände att jag behövde lägga mig ner typ hela tiden. Men jag ska försöka skriva klart nu :) Idag har jag: tittat på ALLT som går på tv, snutit mig 2356 gånger, nässpray, läppsyl, godis, alvedon. JÄTTE KUL, NOT. Dagens favorit låt har varit The Call - Regina Spektor som jag hade med bland betydelsefulla låtar. Nu kollar jag iaf på vänner, chattar med max och smsar :) Får se när jag somnar inatt, får väl ta massa tabletter för att kunna sova ut. Allmänt tråkigt inlägg jag vet. Men jag är sjukt uttråkad och sällskapssjuk! Bättre inlägg imorrn :)

Kalendern dag 18 - Betydelsefulla låtar

The call - Regina Spektor


Lost! - Coldplay


Embrace - Pnau


Talk - Coldplay


Speeding Cars - Imogen Heap


For the windows paradise, for the fatherless in Ypsilanti - Sufjan Stevens


The end is not near - Band of horses


Gitarrer & bas, trummor & hat - Hästpojken


Mina favoriter då, ändast lugna då :) Annars skulle listan bli mil lång! haha men jag kan lägga upp mina spotify listor någon dag :)

Kalendern dag 17 - Min skola

Min skola är Jensen Gymnasium Östra som ligger i Stockholm vid Gärdet. Skolan har funnits i 3 år så dom som går i trean nu är dom första som tar studenten i vår skola :) Många ser det som en B skola där man inte lär sig något mm. Men jag har inte hört någon som går där säga att dom tycker det. Det är bara människor som inte har gått där som ser det så. Jag är jätte nöjd med allt i skolan, lärarna, klassen och lektionerna. Visst det finns nackdelar också, men i helhet är jag väldigt nöjd! Jag vet inte vilka olika linjer min skola har men min linje är då Estet Design, jag har fått en fråga många gånger som undrar om vi bara har estet ämnen då, och nej det klart vi inte har, vi har alla vanliga ämnen också som Svenska, Engelska, matte mm. Så jag är jätte nöjd!

When the tears come streaming down your face, When you lose something you can't replace, When you love someone but it goes to waste, Could it be worse?

Nu är jag hemma, har varit på skolavslutningen på Östra Real och sen drog jag, Anna, Calle & Lollou hem till Anna då hon skulle bada i snön i bara bikini, var super kul och fick fina bilder :) Hängde där ett tag och nu är jag hemma :) Känns ofattbart att vi har jullov nu! Men grymt kul! Ska bara ladda upp alla bilderna på facebook nu och sen.. haha, jag tänkte faktiskt skriva plugga lite nu.. Men jag har ju jullov! Haha, men jag får väl städa eller något.. känner mig rastlös.

Kalendern dag 16 - Det här får mig att må bättre

Jag tycker dom flesta dagarna på den här kalendern är att man ska säga vad som betyder mest och vad man gillar bäst mm. Har inte jag redan sagt det? Vad som får mig att vara glad, det har ju jag redan skrivit cirka tusen gånger om? Jag tänker inte skriva den här dagen, tycker det börjar bli fånigt! Pussar & Kramar

Walking on eggshells, walking on glass

Kom hem för typ en timma sen, varit på stan med carin :) Vi fikade typ i två timmar och snackade om allt. Kollade på två videos som vi filmade i somras då mina föräldrar var bortresta en helg och carin bodde hos mig :) Hade grymt kul! Sen kom bavi en kväll också :) Minnen for life. Skulle lägga upp en av videosarna men dom är en aning pinsamma.. höhöh.
Idag var sista dagen i skolan för imorgon har vi ju avslutning! Helt okej dag, Carin var med sista lektionen som var matte -.- Vi hade matte tävling, Carin & jag förlorade ju såklart! Jag var ju så hes så jag ropade typ tusen gånger men ingen hörde mig -.- bra dag att vara hes!
Ska nu äta och sen ska jag skriva dagens kalender! KRAM

Kalendern dag 15 - Mitt favoritminne

Jag har inget favorit minne, jag tror inte någon har ett speciellt minne som betyder mer än något annat. Eftersom vi upplever så mycket under våra år så finns det nog miljoner minnen som man älskar. Det måste vara något riktigt stort och betydelsefullt om man bara har en favorit. Jag har iaf inget. Men dom flesta av mina finaste minnen är med mina vänner. (Jag kommer åter igen låta som en gammal tant) men jag vill tacka mina vänner för alla fina stunder! Ni betyder mest! ♥







Felicia Pohl

Du vet inte hur mycket du betyder för mig eller hur mycket du har gjort för mig! Jag vet att du ibland tvekar och speciellt när vi inte hörs av eller ses så ofta som vi kanske borde. Men du har en av dom största platserna i mitt hjärta och det ska du veta, jag vill aldrig att du ska tro något annat heller. För så kommer det aldrig vara hur mycket än tiden går. Jag har sagt tusen gånger att jag inte tro på att man kan älska varandra för alltid utan förr eller senare glider man ifrån varandra. Men efter 11 år tillsammans så kommer du alltid vara viktig för mig och jag kommer alltid finnas här för dig oavsett relation. Du är så fin fia, I LOVE YOU ♥


Från vänster: Min syrra, Natta & Fia ♥ ca. 2000-2001


Och nu!

11 år tsm ♥

Kalendern dag 14 - Bilder från när du var liten

Det tog ju en evighet att välja och skanna in men nu har jag fixat det så här kommer bilder på lilla mig :)



Våran tomt någon sommar, var nog 8-9 år

Brevik i Småland, var nog 5-6

Jag och syrran framför huset, 5 år

skansen, 4 år

Mormor & jag, hemma hos mormor och morfar, på min 3dje födelsedag

Morfar & jag, hemma hos mormor och morfar, 4-5 år

Morfar, mormor & jag, i Halmstad, var nog 3 år

Brevik, Småland, 3 år

Still gotta die for someone, Feel my embrace now.

Pnau - embrace

On a night like tonight
you saved my life
Red and green
wet shoes slip on refracted lights

Running faster than my legs can take me
Shouting louder than my lungs allow me

Why has the river flood
Still gotta die for someone
Feel my embrace now
Feel my embrace now
(x 2)

Light a match,
bring the flame over to your eye
Slipping past, you won't see me before you die
Breaking down our sleep, my head's still aching
This war is killing you and all around me

Why has the river flood
Still gotta die for someone
Feel my embrace now
Feel my embrace now
(x 2)

You go, go, go, go
(x 4)

Why has the river flood
Still gotta die for someone
Feel my embrace now
Feel my embrace now
(x 4)

Kalendern dag 13 - Något du älskar

Något jag älskar förutom det självklara är att gå ut och gå och inte göra något annat än att gå och lyssna på musik. Det rensar verkligen alla tankar och man får ny energi, speciellt på hösten då det var lagom kallt så man riktigt kände hur man fick i sig så mycket frisk luft som möjligt. Haha, jag vet att jag låter gammal men det är verkligen något jag älskar! :) Längtar till våren då jag kan gå ut och gå igen, för nu är det för kallt!

Kalendern dag 12 - Mina rädslor

* Att tiden går för fort och allt förändras

* Svåra val, är alltid rädd att jag gör fel val och får ångra mig för alltid.

* Att min fotled ska gå av, (haha)

* Skuld känslor

Lite av allt då, tänker inte skrivar spindlar ormar mm :)

Kalendern dag 11 - En bild från förra året och en från idag

Bitchig bild men nyare än såhär blir inte en bild! Är det bara jag som ser stora förändringar?

Kalendern dag 10 - Det här har jag på mig idag

Haha, cp bild xd
Jens - Kina

Långarmad tröja - Bikbok

Jeansväst - Bikbok

Mössa - Gina Tricot

Läpstift - Maxfactor

Ring - Glitter

(Ignorera den vita fläcken i mitt hår, det är bara spegeln som inte är så ren)



Kalendern dag 9 - Mina syskon

Som säkert alla vet så har jag bara en syster, hon är 11 och heter Emilia men kallas Mimmi :) Hon kan vara sjukt irriterande men är världens sötaste, och har världens bästa humor! :)

Kalendern dag 8 - I min handväska

(från höger)
Skrivblock
Mattebok
Samhällsbok
Pennor
Handkräm
3 mascaror
3 läppstift
Läppglans
Läppsyl
Puder
Näsdroppar
Spegel
Plånbok
Mobil
Busskort
Nycklar
Ipod
Halstabletter
Kamra (syns inte eftersom jag fotar med den, haha)
Det här är vad jag har med mig idag :) Annars kan det vara lite olika.

fjortonde december tvåtusentio

Har varit hemma ett tag nu, innan var jag på min syrras skola och kollade på hennes klass teater. Den var bra :) Haha, min syrra spelade diva vilket jag inte kunde sluta skratta åt. Helgen var bra, firade Michan, Sov hos fia & natta med Fanny där vi kollade på 7X - Lika barn leka bäst och Inception, det var super kul att kolla på 7X där både natta, fanny & fia är med. Jag skulle varit med om jag inte var sjuk den dagen, höhö. Dom hade även filmat mycket i nattas rum vilket var jätte kul, kunde inte sluta skratta när Fanny hade sin replik heller. Absolut se värd (och inte bara för att dom är med). Vi hade jätte kul :) Eclipse blev det ca 5 på morgonen men alla somnade så ingen hann se klart :) På söndagen blev det julshopping, hittade tyvärr ingenting, vet verkligen inte vad jag ska ge till någon! Idag har jag skola 12:55 - 17:00 tror jag :) imorgon ska jag till läkaren och kolla öron och hals, tror det är mina halsmandlar som retas med mig!
Aja vi hörs sen! :) (Jag ska göra klart alla dagar idag också)
KRAM
Sexiga fia & jag :*

Kalendern dag 7 - En ny bild på dig själv och tio faktan

Hehehe, tråkig bild men what ever :)

10 saker du inte vet om mig:

* Jag har varit hemma hos George Bush bästa vän 3 gånger.

* Jag har alltid höga krav på mig själv.

* Jag tycker att puffar är den dummaste idéen ever!

* Jag dansade i 8 år av mitt liv.

* Jag hatar "-.-" gubbar.

* Jag brukar köpa bullar..

* Jag ska ha en näs operation (och nej det är inte skönhet operation, haha)

* Jag står inskriven på en lägenhet på drottninggatan :)

* Min favorit affär är Beyond Retro

* Jag har gått i fyra olika skolor

Is it getting better or do you feel the same?

Jag skapade min blogg för att skriva ner lite vad som händer i mitt liv så andra kan läsa. Men mest för mig för att minnas eller skriva av mig, att ha många läsare är inte mitt mål och jag vill inte ha det heller. Den är för mina vänner så dom vet vad jag gör om dagarna. Jag vill aldrig ha människor som jag inte känner som läser min blogg, kanske i framtiden men inte nu. Jag vet att den är tråkig, men jag har inte något att skriva om när jag bara känner press att skriva vad som helst. Så därför tänker jag sakta ner på mitt bloggande och bara blogga när jag känner för det och har något att skriva om. Och ja, jag tänker iaf göra kalendern.

Maybe another day

Sitter på golvet just nu med Anna! Snäll som hon är joina hon mig ;) Måste sitta här för att ladda datorn..haha. Vi har svenska och jobbar med en tidning vi ska ha klar innan jul :) Jag skriver en filmrecension om Eclipse tror jag, har inte riktigt bestämt mig. EFter skolan ska jag hem en snabbis och sen till stan med Tessa, Carin & Flip för att julshoppa :) Måste ju få klart alla julklappar. Suck jag hatar julen -.- Aja, vi hörs sen då ska jag skriva kalendern dag 7 & 8.


Till Saina

Hej.


Hejdå.

Saknar dig fast du står här mitt framför mig,

Familjen - Det var jag







Och jag hatar att jag älskar dig, Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Jag har failat och brände potatis -.- dom skulle vara inne i max 15 min och dom var inne i 40 min.. FAIL. Jag antar att hålla koll på maten är inte det som står högst uppe när det gäller mina tankar.. hehe. Det villes att jag skulle lägga upp en bild på detta elände så vsg..

Kalendern dag 6 - Min dag

Idag har jag sovit till ca 12 (sov i 15 timmar), eftersom jag var sjuk så har jag stannat hemma och tagit det lungt. Har skissat hela dagen som ni såg innan, duschat, planerat att städa fast inte gjort det, pratat med Carin i telefon i ca två timmar. Nu ska jag städa och lyssna på musik och det är min meningslösa dag helt enkelt. Kul va?! haha

My drinking is killing me, My smoking is killing me, Don't fucking tell me what to do.

Musik är ju en stor del av alla skulle jag vilja säga. Min musiksmak är ganska unik och jag vill alltid dela med av vad jag lyssnar på, så nu har jag gjort en ny kategori där jag lägger in låtar jag lyssnar på så får man bläddra igenom där när man känner för att lyssna ;) Sen kan jag kolla i framtiden vad jag lyssnade på nu ;)
(Pratar med Carin i telefon nu och jag kan säga att hon gravade till inlägget under, haha)
Första låten;

Bloc Party - She's hearing voices

Kalendern dag 5 - Min bästis

Jag skulle inte direkt säga att jag har en bästis, jag gillar inte det ordet egentligen för det låter som man bara håller sig till en kompis och bara gör allt med den och man har inga andra att hänga med. Så är det förmodligen inte, men det så jag ser det ur mina ögon. Men jag skulle istället vilja kalla det den som står mig närmast och vet mest om mig. Den jag pratar med när jag mår dåligt och den jag berättar om saker som gör mig glad. Egentligen är jag en sådan som berättar det mesta till alla mina vänner och det finns inte direkt mycket som bara en eller två personer vet om, men jag känner ändå efter vem jag helst berättar för, den jag är tryggast med & litar på mest. Och jag skulle utan tvekan säga Helen Karlsson & Carin Fröjd. För dom här människorna berättar jag alltid allt och lite till, dom kan mig utifrån och in även om Carin kanske inte eller okej verkligen inte är bäst på att prata om varandra så är vi väldigt bra på att prata om andra problem och vad andra betyder för oss. Vi är väldigt nära under alla smeknamnen och taskiga kommentarerna. Inte för att någon annan har sett det eller kommer någonsin se det men det är sant.
Med Helen så vet hon verkligen allt, även fast jag inte säger något så kan hon märka det. Även fast vi sällan ses på grund av att vi bor så långt ifrån varandra. Det är jobbigt men vi klarar oss igenom det ändå. Jag har nog aldrig klickat så bra med en person om precis allt och så lätt också. Jag är sjukt tacksam att jag hittade den här tjejen! Så om "bästis" är vad dom här två betyder för mig så antar jag att precis dom här människorna är mina bästisar. Även om jag aldrig kommer gilla det ordet.

Feeling rejection I'll burn down your house, Tearing down posters, I was never alive

Dagens underhållning då alltså (sämst bilder). Ska lägga till lite mer och sen färg lägga :)
Ska fixa igår och idag av kalendern också. Går fett segt.
Jag är fortfarande sjuk med feber och grejer men imorgon är det studiedag så jag behöver inte får ännu en dag frånvaro iaf!
Vi hörs sen :)

Kalendern dag 4 - Vad är kärlek

Jag försöker komma på något tillräckligt bra för att beskriva, men det är fullt ut sagt omöjligt.
Kärlek krossar, chockar & förändrar dig. Kärlek är allt.



She's hearing voices,

Jag vet att jag ska skriva mitt inlägg om kärlek, men för att göra det måste jag riva upp en hel bok av känslor för att ens börja så det tar sin tid :* Kram



För alla gånger som vi dansat å sjungit med fast ingen kan, å aldrig låtsat bara chansat,

Jag har forfarande feber, men det ger jag fan i. Haha, jag gör mig klar nu och sen drar jag till stan med Elin & Paui, bara en liiiiteeen stund! Shopping och sen fika :) Får hoppas att jag mår bättre sen annars får jag väl åka hem eller knarka alvedon typ.
Igår slutade det med att jag tvingade min gudfar att kolla på eclipse iaf, så vi var uppe till ca halv fyra. Inte undra på att jag mår dåligt. Han tyckte den var skit tråkig, haha. Han blev riktigt irriterad men det var kul ändå. Hela fyra timmar spenderade jag på eclipse igår.
Jag ska äta och göra mig klar nu! PUSS

Give your reasons, say it's not her fault.

Fan också! Jag har feber -.- Nu blir jag sur. Precis när helgen börjar! Jag hoppas att den har gått över tills imorgon så jag kan joina paui på stan iaf ett tag! Annars ignorerar jag min temperatur och sticker dit ändå. Punkt slut. Jag ska inte bli sjuk nu. Iaf, eftersom vi går halvdagar så trodde jag aldrig att vi skulle ha studiedag men nu har vi det på tisdag :D Tyvärr den dagen då vi slutar tidigast.. men man ska inte klaga!
Jag kollade ju på eclipse för en stund sen och den är lika bra som jag minns den :) Ville aldrig att den skulle sluta så jag tänker snart lägga mig och läsa vidare i Twilight. Känner att jag har hamnat i ännu en nörd period här. Så ni vet.

Eclipse

Mamma kom precis hem med eclipse & sushi så nu blir det filmkväll! Jag drog hem från skolan ca 14 idag eftersom jag kände mig hängig och mådde illa, vilket jag fortfarande gör. Jag har bara tagit det lugnt och inte gjort alls mycket. Både mamma och pappa skulle egentligen till Idre i helgen och min gudfar skulle bo med oss men mamma stannade hemma eftersom hon inte mådde riktigt bra så pappa åkte själv. Min gudfars dotter ville så gärna komma så dom är här nu ändå och ska förmodligen sova här. Jag tänkte tvinga honom att kolla på eclipse med mig men han skulle nog bara sitta och säga bög åt Edward hela filmen, som ni kan tänka er vill jag döda honom varje gång så det är nog inte det smartaste. haha, puss

Kalendern dag 3 - Det här åt jag idag

Jag tänker vara tråkig nu och säga att jag kommer inte göra dagens kalender. Jag vet att det suger lite men mat är något som är känsligt för mig och därför tänker jag inte skriva ner var jag äter. Jag hoppas att ni förstår det. Jag kommer skriva massa andra inlägg istället och fortsätter med kalendern imorgon. Kram så länge.



And then you let her down easy

Jag har nog fått tillbaka min sjukdom, i veckan har jag kollat på filmen Twilight fyra gånger och håller jag på att läsa boken igen. Har bestämt att jag ska läsa om alla igen, jag gillar egentligen inte att läsa om någoting, för det är alltid bäst första gången, men jag menar hallå, det är twilight! Den sagan jag typ älskar mest, haha. Så nu tänker jag lägga mig och läsa vidare. Imorgon får jag även hem filmen eclipse! Vilket vill säga OM den inte är försenad igen -.-
GODNATT

My mess

Det var för jävla stökigt det skulle bli nu då, storstädning kanske?

Kalendern dag 2 - Dig och dina vänner i bilder

Jag kan ju självklart inte lägga ut på alla, men jag lägger upp några där jag är med och några när jag inte är med. Men alla på mina vänner.



















Kalendern dag 1 - Presentera mig själv


Mitt namn är då Mikaela Anita Linnea Burman då. Jag har typ 1 miljon smeknamn så kalla mig lite vad du känner för. Jag är född i Stockholm 8 mars 1994 och är alltså 16 år. Jag har bott i Stockholm hela mitt liv. Först i stan vid tegnelunden(?) tills min syster föddes och vi flyttade till Lidingö, nu har vi bott här i ca 11 år. Jag hatar egentligen Lidingö och drömmer om att flytta tillbaka till stan. Min mamma heter Anna och min pappa heter Peter (jävla svenne namn). Har en syster då som är 11 och heter Emilia :)
Jag går första ring på Jensen Östra gymnasium och går linjen Estet Design. Jag har världens bästa klass helt klart!
Jag drömmer om att bli designer och därav inriktningen. Jag vägrar att bo kvar i Sverige för alltid och min dröm är en lägenhet i New York. Jag älskar att resa så det är något jag vill göra mycket.
Det jag älskar absolut mest är mina vänner, utom dom skulle jag inte klara någonting. Jag har tagit mycket skit men dom hjälper mig alltid upp igen oavsett hur dåligt det är. Jag finns alltid där för dom och kommer alltid göra. Dom går ALLTID först.
Jag älskar annars Kina (som dom flesta vet), absolut bästa landet, kulturen maten och allting! Jag skulle inte säga nej till att bo där i några månader.
När det gäller musik lyssnar jag helst på det som är unikt. Hur bra en låt än kan vara, om den är för populär så blir den dålig i mina ögon, haha. Jag lyssnar mycket på Kent, Håkan Hellström, Robyn, Oskar Linnros, Hästpojken, hoffmaestro, mm. Precis som min musik smak så är min klädstil också unik, jag älskar second hand affärer för där kan jag alltid hitta unika saker som ingen annan har.
Tyckte det räckte med info nu.





Will you tell me once again how we're gonna be just friends?

Sry för dålig uppdatering, men dom här dagarna har det hänt ganska mycket och mitt humör har varit på botten. Jag har inte orkat med något speciellt och det är väl fortfarande så. MEN maggs har varit i farten igen och har klagat på mitt bloggande. På hennes blogg har hon som en kalender där hon skriver något speciellt varje dag i sin blogg fram  till julafton. Jag vill egentligen inte härma henne, men hon TVINGAR MIG så ni vet. Jag härmar aldrig.
Här har ni allt då;
Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 –Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Bilder från när du var liten 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag
Dag 21 – Den här veckan
Dag 22 – Det här får mig att gråta
Dag 23 – Min favoritplats
Dag 24 – Den här månaden
Eftersom jag missade gårdagen får jag skriva om både 1an & 2an idag! :) Om jag lyckas xd haha

RSS 2.0