.

Sorrow found me when I was young,
Sorrow waited, sorrow won.
Sorrow that put me on the pills,
It's in my honey it's in my milk.
It's only about half a heart alone
On the water,


Dagen med Martina & Sara.


Var ju idag med Prinssesan och Falken.. haha Martina (Falken) tyckte att det skulle passa om vi hade kodnamn när vi skulle spionera på några fiskare xd Så Martina fick heta Falken, Sara/Prinssesan & jag/Candy xd Haha. Dom kom till mig vid två tiden och sen så satt vi och webbade med humlidumli, filippa och deras kooompis :)) Men sen dissade dom oss när dom tröttnade xd TACK FÖR DEN BTW! >:) hehe. Då drog vi ner till vattnet och satte oss på en brygga och vi vågade faktiskt doppa oss! Kallt som tuuuuuuuuuusan! Satt där en stund och sen drog vi och köpte glass i stora lass! Eller dom köpte godis.. Drog sedan hem till mig och så dyker min gudfar upp xd Sara och Martina drar hem och det var tyyp min dag, :))))))

Kommer en liten bild bomb :))


 






















Haha, gudfar på slutet :))

- Mikanena


Dag efter dag efter dag.

Igår var jag på stan med Caaarin! Var super längesen vi sågs! Vi satt typ och pratade i 3 timmar och sen gick vi på bio :))) Såg eclipse igen xd men carin hade inte sett den innan :) Efter så kom Elin och Paulina in till stan och vi satte oss på café 60 och fikade till klockan blev 11 då jag tvingade dom att också åka hem >:] Kom hem typ kvart i tolv :))

Idag ska Sara & Martina komma hit :) Vi ska typ bada och sen ville dom tälta men det är typ noo way! xd

Ska försöka komma upp och jobba hos pappa imorrn :) Behöver pengarna! Haha, aja finns inte mer att säga xd

- Mikanena


13/7

"I need some time on my own, to figure out what to do next."




Btw,

Grattis syrran 11 år! <3


SPAAAAAAAAAAAAANIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!


BILDBOMB - Spanien 2010










Vicky vill att jag lägger upp alla bilder som finns på henne så det kommer bli en del sen.





.



Can I hold you one last time, to fight the feeling that is growing in my mind.


Igår, idag och imorgon

Igår: Sov vi typ hela dagen.. vi är ju uppe hela nätterna så detär inte så konstigt :) Sen vi typ 5 så åkte vi iväg och gick på eclipse.. den var dubbad på spanska och fattade NADA.. YEY! Fia som har sett den satt och förklarade allt och pratade ganska högt så alla fick typ damp på oss.. hehe och sen skulle hon ju självklart säga något enormt kul och förstöra ett moment så att vi började garva xd Sen så åkte vi till Puerto banus och så gick vi förbi en person som kläde ut sig i en dräckt och var stil som en staty han satt på en låtsas häst xd När han hoppade till blev vi livrädda xd Vi gick typ runt där i två timmar och satt och stirrade på hnm medans fia försökte prata med hnm och frågade om han gillade att skrämma små barn på engelska.. fast senare fick vi reda på att han ändast kunde spanska när han klättrade ner och tog av sig masken så vi fick se hans ansikte.. vilken lättnad! Tyckte han var läskig innan för han såg så stor ut och såg sur ut också.. men sen visade sig att han var väldigt liten och såg hur snäll ut som helst xd Pappa kan ju spanska och frågade hur länge han brukar sitta så.. cirka 12 timmar per dag!

Idag: Varit vid poolen hela dagen.. typ solat i 3 timmar i sträck! Jag & Vicky ska bestämmt slå min syrra & fia i att bli brunast och dom har jävligt lätt att bli bruna! Ikväll ska vi ut och äta bara vi "ungar" medans mamma och pappa ska dissa oss och iväg någonannanstans.. hehe.

Imorgon: Ska upp tidigt och gå på marknad :) Sen på kvällen ska vi ut och fira min syster som fyller år :) Hon fyller inte år imorrn utan den 13de men då är vi hos mormor & morfar.. så vi ska fira henne nu :) Lilla elva åring!

Nu blir vicky tokig på mig för hon vill gå och köpa glass! :) Skriver sen! Puss

-Mikanena


España

På dagen har det hänt typ nada, sen på kvällen drog vi till pappas kompis resturang på stranden och åt där :) Sen ville vi bada.. vi badade medans det åskade i havet och det var verkligen dödsvågor som flög över en xd men super kul (; Drog sedan upp precis när matchen nästan skulle sluta så medans vi gick så vann Spanien och alla skrek ju självklart.. även vi :)

Nu har vi kollat på någon cp film xd Ska väl lägga mig soooooooooon!

Har btw fått tillbaka min mobil! Fick dampa lite på fia men till sist gav hon den :) Happy!

Laddar upp mer bilder från kamran en annan dag!

KISSES




Favorit i repris

-Mikanena 


Fia, Vickan & utan mobil!

Tjabba Tjena Hallå!

Sitter nu i soffan i España med Fia, Vickan & min syrra. Kollar på twilight som visas på tv! Yey!

Fia har ju lagt beslag på min mobil! Hon ska hålla den ifrån mig en HEL VECKA! Jag kommer dö -.- Fast jag bad henne.. men jag börjar ångra mig rejält! Den är mitt liv. PUNKT. Har börjat läsa en ny bok om det intresserar någon dåra xd "MEN MEST AV ALLT VILL JAG HÅNGLA MED NÅN, Linda Skugges dagbok 91-93" Haha, namnet lockade ju lixom mig.. undra varför? Idag så skulle vi shoppa.. men vi sov för länge (hehe) så det blev inte det (: Men imorgon! Ska banne mig inte sova länge då :) Hade ju tänkt att promenera på stranden på morgonen.. fast jag sover ju för länge xd

Finns inte mkt mer? xd Nu vet alla.. (5 pers) att det är därför ingen kan få tag på mig via min mobil då -.-

FAST NU JÄVLAR SKA JAG ROTA TILLS JAG HITTAR DEN! >:] mohahahahaha.

PUSS



Syyyrran!

- Mikanena

RSS 2.0