30/6

Tvingar mig själv att skriva nu eftersom jag känner att det var lite väl längesen... Jag skrev faktiskt VÄRSTA inlägget igår.. men då ska ju sjäälvklart inte blogg.se sammarbeta med mig och lägga upp det jag har skrivit! Så där tappade jag lusten lite helt och hållet..

Idag har jag allafall legat i poolen hela dagen (: Tills jag tvunget skulle slå i nacken när jag skulle dyka -.- har fortfarande ont men aja :)

Just nu dåra sitter jag på balkongen med bikini och mina enooormt sexiga hellokittypjamasbyxor..RAAAURW! haha lyssnar på musik och dricker cooola!

Imorgon kommer Fia & Vickan! YEY!

Aja.. nu jävlar ska jag para ihop Hum med någon lyckost!


KISSES!



Det här var då.. iförrgår i think xd Aja!

- Mikanena





Me & Hum ♥

"När en Skorpion och en Fisk träffas är det en utomordentlig förening av mycket respekt och förståelse. Dessa vänner delar samma element, vatten, och har därför skarp insikt i varandras sinne och hjärta. Skorpionen är mycket djupsinnig och hemlig, ofta fångad i deras egna hemliga planer. Fisken är mer av idealist och fokuserar på situationens olika nyanser. Emellertid har Fisken även en tendens at
t fördjupa sig i dess bådas tankar och kan förlåta Skorpionen för att vara hemlighetsfull och stundtals tillbakadragen."



Egoist, ja visst!



Försökte fixa den "osne" men den ville inte sammarbeta med mig! Dagens outfit allafall (:

Spetslinne - H&M   Shorts - Cubus   Kofta - Spanien

LOVELOVELOVE min nya kamra btw, älskar skärmen där fram.. perfekt för ego bilder!

Spanien imorrn! Så nu måste jag packa annars får jag åka utan xd

KISSES

Känner att jag borde vara snäll,

och skriva något (:

Idag, väckte mamma mig typ 10 vi skulle dra iväg och lämna saker i hennes lokal "tidigt" men min envisa syrra tvingar oss att stanna hemma till hon kan gå till sina kompisar så det blev senare. Fixade det, drog sedan hem och duschade :) Borde verkligenverkligenverkligen packa men nu ska vi ut med båten och kommer komma hem sent så det får bli imorgon. Sen måstemåstemåste jag städa för jag vägrar komma hem och fyra veckor cirka till ett ENORMT stökigt rum.

På fredag då (anledningen till packningen) blir det Spanien :D Längtar till lägenheten har inte vart där på två år juu, kommer vara där i 5 dagar själv med familjen.. sen kommer Vickan och Fia ;) Kommer vara super duper! Åker från Spanien till Göteborg den 12de och sedan där ifrån till Halmstad :) Två dagar där och sedan Arvika festivalen! Kommer bli AWESSSSSSOME!

Så min uppdatering kommer fortsätta suuuga (; never mind (:

KRAAAAM



Får väl la bjuda på den (:

Dagens drog,



Heavy in your arms - Florence and the Machine

Twilight Saga Eclipse Sundtrack

Dagen går ut på att stääda, har ENORM hosta, mår inte så bra och har ingen absolut energi menmen, får ta tag  det ändå

KISS

Perfektion


Tagga



Zdarlight - Digitalism

Kvällen

Tjeeena bloggis

Är med Paulina, Bavi & Elin hos mig och vi ska göra oss klara innan kvällen, ska som sagt på niornas middag, är inte direkt super taggad på det men det blir kul att vara med kompisarna ;)

Nu ska jag vara social :) 

KISSES



Kinesiska muren,

- Mikanena

Pluggpluggpluggiliplugg mera plugg,

Jag har enmiljonfyrahundrasextio uppgifter att lämna in! Så min kväll/natt kommer gå ut på att plugga hela tiden. Även fast det känns som om jag kommer somna om typ 2 minuterus.

Min dag har varit haalv braa. Kom i tid idag förvånande faktiskt. Första passet var svenska som vi även fortsatte med på eftermiddagen och så hade jag nationella muntliga engelska.

Imorgon är det niornas middag, då vi nior ska ha middag och bara ha kul medans åttorna får servera oss (; Det är Hawaii tema, yey xd

Nu ska jag dra tillbaka till mitt enormt underbara plugg som kommer gå åt helvete.

KYSS



Jag i förbjudna staden, alltså kejsarens trädgård :) Jätte härlig verkligen xd

- Mikanena

RSS 2.0