I can sleep forever these days, cause in my dreams I see you again.

Hallå i stugan!
Jag har suttit framför gossip girl i kanske 20 min nu och kollat på exakt samma scen om igen! Det är absolut min favorit scen. Det är när Eleanor & Cyrus gifter sig. Så enormt fint, blir nästan tårögd, hehe. Jag skulle visa er vilken scen det var men ingen smart unge har lagt upp just den scenen så lite sur blir jag ju. Under kvällen har jag iaf pratat i tele med Carin i kanske ca 2 timmar medans vi har suttit och facerapat varandra! Haha, vi har verkligen inget liv heller men vi skrattade sjukt mycket iaf! Imorgon har jag lång dag! Men jag har hål timma i tre timmar under lunchen så det är chill :) Annars imorgon så tror jag det blir fika med Anna i stan! Super mys. Sen ska en annan sak hända om det nu blir så skriver jag om det imorrn. Vill inte skriva något för snabbt! Super kul skulle det bli i alla fall!
Jag håller på att raderar gamla sms nu och jag kom fram till att jag har skickat ca 5000 sms 3 månader, vilket tycker jag är för mkt xd Jag har ca 4000 sms i inkorgen just nu och jag ska radera iaf hälften, jag kan dö av tråkighet just nu! Man måste markera varje jävla sms xd Kul är det i allafall, kommer tillbaka massa minnen.
Jag ska försöka städa mitt rum lite nu och sen ska jag sova! Är sjukt trött och sen har jag matte prov imorgon. Tror ni jag har övat eller? Det kan jag tala om att jag verkligen inte har. Tänker jag inte göra såhär sent heller. No way!

Så länge får ni låten som var med i scenen jag pratar om! Eftersom jag älskar scenen är jag helt fast vid den här låten också!


Signs - Bloc Party

- Mikanena

Leave me out with the waste, this is not what I do, It's the wrong kind of place to be thinking of you.

Vill egentligen inte skriva eftersom Hums fina inlägg tycker jag ska stå överst, men någon gång måste jag ju skriva, hehe. Blev iaf superduper mega glad! I ♥ you Hum! Alltså, jag har alltid saker att blogga om när jag inte sitter vid datorn, när jag väl sitter vid den sen så har jag naaada. Iaf, i helgen så var jag med Carin i lördags, vi fikade med Bavi & Anton som sagt och sen gick vi ända från slussen till ropsten vilket tog typ 2 timmar haha, men det var fett med najs. Sen när vi väl kom till ropsten så visste vi ju inte vad vi skulle hitta på så vi åkte ut till Fittja, andra gången jag är där på en vecka och jag har dessutom aldrig varit där förut. Haha, mysko. Det här inlägget har väntat i 3 timmar nu, hahaha. Berättar mer en annan dag. Puss
- Mikanena

SUPRISE ÄLSKLING

MIK LYSSNA PÅ YOU FOUND ME MED THE FRAY NÄR DU LÄSER, ANNARS SMISK!









Hum som skriver!
Ah den blev inte ett dugg lyckad, sämst kvalitet på headern och massa annat. Haha ska försöka fixa ny men du får nöja dig med denna så länge. Har även svårt att tro att hon blir så förtjust i den babyrosa färgen om jag känner henne rätt men det ser så tråkigt ut annars xd

Sen kan jag ju tillägga hur bra denna brud är, såhäääääääääär bra. Och hon är bara min så alla vet. I love you, och jag vill att du ska ha det så bra som möjligt.
Så fin,söt,snäll,ödmjuk,pålitlig,galen,rolig,duktig,envis, stark och hjälpsam person. Under tiden vi haft tillsammans har du gett mig så otroligt mycket, du kan inta ana  hur mycket du betyder ska du veta! Många skulle tycka att det är helt puckat att lita på en person man aldrig har träffat, ibland måste man chansa, och jag har defenetivt chansat rätt. Ibland kanske det är lättare än man tror att hitta det som saknas, Mikaela saknades i mig. Nu har jag henne och jag tänker behålla henne så länge jag kan. Jag vill inte ha ett avsked, det kommer det heller inte bli. Det får bära eller brista helt enkelt. Du är så mycket till mig, en vän, fru, syster, mamma, dotter
, mormor!? Hehe hon är det som behövs, när det behövs. Och det är faktiskt riktigt weird hur nära man kan komma en person som är så långt bort, hon vet flera saker om mig som inte ens jag skulle kunna tänka mig att berätta för någon annan. Det sämsta kanske är att man inte kan torka varandras tårar, eller se dig i dina absolut lyckligaste stunder. Men dom finns där och det är det viktigaste. Du finns där, jag finns där. Vi har andra personer som vi behöver, ibland behöver vi varandra. Ibland behöver jag något som ingen annan har, DIG. Världens bästa Nena♥
Timmar utan prat känns som dagar, hur skulle ett åt kännas? Två år? Tio år? Sånt vill jag inte veta, och även om du skulle vilja det så hell no! Du får dras med mig bara så du vet.
Jag älskar dig, tack för allt! <3


"You found me"

Menar varje ord /Humlan

MY MILK TOOF

Alltså jag är kär! Ni måste spana in den här bloggen! Helt kär är vad jag är! Gubbarna är så söta att man dör, och jag vet inte vad, haha. Kramar
Min nya favorit blogg helt klart!

- Mikanena

I wake up, it's a bad dream, No one on my side, I was fighting But I just feel too tired to be fighting, guess I'm not the fighting kind.

Jag är förvirrad, helt borta i min egen lilla värld. Varför det är så vet jag inte. Mitt humör går verkligen upp och ner. Har haft mobilen avstängd större delen av dagen idag, haha stackars Carin fick en dos av mitt utbrott. Men jag ska träffa henne imorgon så jag får väl visa att jag faktiskt fortfarande är en snäll person! Hahaha.. Sen så orkade jag inte, jag har mycket som händer nu men ändå så lite. Jag ska lägga mig och läsa lite Twilight så får jag tänka på annat iaf för jag är riktigt trött på mitt huvud nu!
Haha, någon som märker att mina inlägg blir konstigare och konstigare för varje dag eller är det bara jag? Jag kan berätta om min dag ist! Idag började jag 12:20 och innan det pluggade jag hela morgonen! Duktig flicka nästa! Efter skolan drog jag hem och bytte om och drog sedan ut och gick! Kom ungefär halvvägs då Fia ringer och vill babbla på om något problem hon har, det slutar med att jag går hela vägen bort till Dalängen och hämtar skitungen där så går vi hem tillsammans (: För dom som inte vet bor vi typ 5 min från varandra so that's why. Jag var ute och gick i mer än en och en halv timma! Känner mig stolt sen kom jag hem och tittade på enormt tråkiga idol med mamma och pappa, syrran har kompisar över så jag pallar inte vara där uppe, då dom skriker hela tiden då dom springer runt med ansiktsmasker! Alltså haha, min kommentar var "Så ni börjar få rynkor tidigt ni?" Dom är 11! Jag vet att det ska vara typ gulligull dom vill vara vuxna! Men fy vad jag stör mig på deras små fasoner, haha. Nu klistrar dom tydligen på lösnaglar också. Gaaah. Imorgon går jag ut och går igen iaf, sen brunch med farmor, shopping och sen träffa Carin & Bavi tror jag :) Iaf Carin!
Bloggar imorgon eller på söndag! Höreeeeeees
Alltså HAHA? Jaaha, det här var på mitt hotellrum i Kina. Vad jag tänkte vet jag inte, men jag antar att pappa var och jobbade och jag hade sjukt tråkigt eller något.. och så kan det gå då! Riktigt kul är det att titta igenom gamla bilder! Jag hoppas att ni tror mer om mig än det här, haha.

"And yes, but what a shame, what a shame, the poor groom's bride is a whore."

Hej fans!
Jag har haft så mkt tankar i huvudet dom senaste dagarna och det är så mkt jag vill skriva ner. Men nu när jag väl skriver så kommer jag på nada. Men det är ju alltid så? Iaf, så rullar allt på :) Jag har ett prov om EU i samhällskunskap nu och en inlämning om referat i svenskan :) Jag ligger inte direkt i fokus och är inte alls redo xd men jag får väl plugga hela natten ;) CSI Miami ska jag iaf oavsett vad kl.21 (; Vad händer annars? Emh, dom två helgerna framöver är fullbokade iaf! Haha. Imorgon blir det träffa Carin, på lördag Brunch med farmor, shopping med mamma och sen träffa Bavi, Carin och Anton, på söndag ska jag vara med natta! Nästa helg ska jag iväg och åka färja med vänner för att fira fia! :)))) Haha, det här inlägget tog typ en timma att skriva. Men jag skriver igen när jag känner för det! :) PUSS
- Mikanena

Jag stal något du var beredd att ge mig, du förlät mig, jag kunde inte se dig i ögonen, förlåt älskling, jag gör det snart igen.

Jag hittar typ seriöst en ny favorit låt varje kväll. Vilket är irriterande. Det som står över är så sant men idag kommer det från en en av Kents låtar. Som också blir en av kvällens drog(kommer typ bli ca 2 - 3 :));

Ärlighet Respekt Kärlek - Kent


Det finns inga ord - Kent



Skisser från sommaren - Kent

- Mikanena

I know that your love is true and deep as the sea but right now everything you want is wrong.

Åh gud jag är så trött! Jag har väl varit hemma ett tag nu, åkte direkt hem efter skolan. Var ju uppe 6 imorse och åkte iväg sen vid 7 (: Jag träffade Fatama, Sara & Vicky i ropsten sen och så tog vi tåget och åkte ända tills norsborg, vilket är typ 20 stationer och tar ca 40 min. Idag åkte vi alltså till Norsborg, Fittja, Hjulsta, Tensta, Rinkeby, T-centralen och Ropsten. Det var kul men man fick ont av att sitta så länge. Jag började sedan skolan 12:50 hade typ skolfoto på en gång, jag vet verkligen inte hur det gick xd Bra får man väl hoppas. Sen tänker jag verkligen inte visa dom oavsett om dom är bra eller inte, haha. Efter det hade jag samhällskunskap och sedan matte. Gud jag hatar verkligen matte, jag tyckte läraren verkade bra till en början men hon suger ju verkligen. Kvällens mat blev iaf sushi för typ 200 gången den här månaden. Men det var lika gott idag med :) Nu ska jag lyssna på Kentis och sen ska jag sova soooooon! Har ju två prov den här veckan så jag måste nog plugga en del också. Yey!
Innan ni får höra Mikis sura sida så släpper jag bloggandet för ikv. PUUSS PUSS
Dagen i bilder:






Dagens kläder;

Jeans - Zara i Kina
Blus - ELLE
Skinnjacka - Miami
Halsduk - Gina
Väska - ELLE
Skor - Converse

- Mikanena



If I only could make a deal with god.

Detta skulle komma upp 06:40 idag men jag hann inte så här är mitt morgon inlägg iaf:
Godmorgon! Jag är uppe med tuppen idag! Har egentligen sov morgon och börjar på eftermiddagen. Men jag ska tydligen ut och tågluffa runt i Stockholm med vänner. Kommer nog bli ganska kul ändå men jag kommer så gå vilse och missa skolan! Haha. Jag ska ta bussen som går 06:52 så jag måste skynda mig lite nu! Men vi hörs när jag kommer hem (om jag nu gör det) så får ni höra hur bra jag överlevde detta! Puss puss!
-Mikanena

"I love you. God, I miss you. And I forgive you."

Alltså omg! Jag har nog inte varit så förstörd på år och dar! Remember me var fantastisk! Min absolut nya favorit! Men såååå sorlig! Alltså buhu jag tror jag dör, gråter fort. Iaf, ska kolla på The Last song, och den kommer jag ju förmodligen också gråta till så jag kommer vara ganska nere ikväll. Men det är skönt det också! Jag har inget mer att säga. Det kortaste inlägget hittills men jag ville igentligen bara säga att den är awesome! Och juste, jag älskar Robert Pattinson ännu mer nu! BIG LOVE




- Mikanena

Well you built up a world of magic, because your real life is tragic.

Nattblogg.

Första gången jag pluggar på natten. Jag brukar alltid vara så enormt känslosam och skriva ner allt jag känner på kvällar/nätter. Men nu känner jag ingenting, okej dum förklaring, jag känner ju såklart xd Men jag är verkligen inte känslosam! Och jag älskaaar det! Det är allt för ofta jag har tvångstankar om allt jag har gjort och ångrar mig väldigt ofta. Men jag har inget ånger eller något. Haha jag är överlycklig! Carin sa tidigare idag att jag inte är en tjej, haha kanske inte. För jag kan verkligen inte vara för känslosam på utsidan, jag kan känna men jag ogillar för starka känslor, jag mår liksom illa. Carin älskar Kents låt - utan dina andetag. Men texten är verkligen för mkt för mig så jag är inget fan av den låten xd Okej, det var väldigt svårt att föklara! Men det som inte fattar, what ever (:
Haha, nu blev jag känslosam. Inte för det utan för något helt annat, rasande arg blev jag också. Haha, nu ska jag lägga mig innan jag kokar upp eller faktiskt somnar! Kiss & Love


- Mikanena

If it's true you can see it with your eyes ore even in the dark.

Nu har jag & Hum varit gifta i 5 månader! Hehehe. Jag kom på för typ tre dagar sen, innan vi kom på att det var det att jag skulle ge Hum en överraskning. Tänkte ge den tidigare men jag ger den nu ist! Hope you will like it! :D




Till älssskaaaaaade söööööööta Humli!

(P.s. jag tar en bättre bild imorrn!)

PUSS PUSS

- Mikanena

När jag inte äter känner jag mig svag, den svagheten ger mig styrka. Utan den svagheten har jag ingen styrka.

Hänger ni med? :D
Rubriken är alltså mina egna ord och kommer den här gången inte från en låt eller något citat. Den säger precis så jag känner. Och för dom som inte vet det så lider jag av någon form av ätstörningar. Det är inte så allvarligt än men jag lider av det. Jag vet mkt väl att jag kommer ångra att jag skriver det här for sure men jag får väl radera det sen om jag känner för det, även om alla förmodligen redan har sett det då :) Iaf, inga frågor om det tillåts xd Jag känner väldigt stort obehag att prata om just det. Så ju mindre någon tar upp det desto bättre!
Min dag i kortfattade ord då; Vakna av mardröm, springa ner till mamma och fråga om det var sant(haha), somna om, vakna igen, klä på mig, dra till skolan, dampa på en människa, Bild & Form, Svenska, Samhällskunskap, sluta, stan med Carin & Paulina sen fika, Elin & Lena joinade, skitsnack, drog hem till mig med Carin & Paulina, larvade oss, dom drog hem och jag till Elin för att hämta greejer, hem, äta, åka dödsbil med gudfar(trodde seriöst att jag skulle dö, han kör som en DÅRE!), handla, äta klart och nu blogga! Min dag då, haha xd
ALLTSÅ JAG HATAR MIN FÖRKYLNING! Seeeeriöst jag har lust att hugga av min näsa eller något! Jag har aldrig aldrig aldrig varit såhär förkyld! Riktigt illa är den! :'( Tänker nog gråta en skvätt för det där alltså, den som vill kan gärna få den, om du vill vara hemma från skolan här är din biljett! haha
Min gudfar ville inte vara gullig och hämta näsdukar i bilen så jag fick göra det själv :'( Jag har ju inte så mega kul så jag tog lite ego bilder nydligen xd as vackra!
Haha, har man tråkigt så har man! Tog iaf dom här nyss, och min gudfar är ju inte alls trött i bakrunden! Bjuder på dom :)
Nu ska jag kolla vidare på någon film ;) Pussssar & Kraaamar!
-Mikanena

With every bubble she sank with her drink, and washed it away down the kitchen sink.

Jag trodde faaktiskt att det skulle bli fler inlägg idag men inte ens ett extra, illa mikan (: Jag har skissat i stort sätt hela dagen! Allt från kläder till ansikten till ögon. Bättre blir jag iaf! Man måste ju kunna rita om man faktiskt ska plugga design :) Imorgon blir det iaf skola för mig, jag mår inte bättre utan snarare sämre speciellt i halsen men jag ska dit imorrn för efter ska jag träffa Carin & Paulina! Kommer bli super myys, fett narre. Sen måste man tydligen dygna, ska ha långsamtal med vänner. Sen ska jag tydligen dygna på lördag också, enligt Fatama. Och det kan hon ju typ glömma för det finns inte en chans att jag har tillräckligt med energi ever för att kunna fixa det. Men men, få se hur det blir. Men det blir en hel helg med vänner iaf och det blir fett med mys. Jag behöver det! Jag längtar så mkt till närmaste lov. Ett till sommarlov skulle ju verkligen inte sitta fel någonstans!

Jag kan inte skriva mer nu utan måste verkligen sova för att palla morgondagen! Men jag skriver imorgon igen och innan dess kan ni får lyssna på kvällens drog;
Florence + The Machine - Dog Days Are Over

Happiness hit her like a train on a track
Coming towards her stuck still no turning back
She hid around corners and she hid under beds
She killed it with kisses and from it she fled
With every bubble she sank with her drink
And washed it away down the kitchen sink

The dog days are over
The dog days are done
The horses are coming
So you better run

Run fast for your mother, run fast for your father
Run for your children, for your sisters and brothers
Leave all your loving, your loving behind
You cant carry it with you if you want to survive

The dog days are over
The dog days are done
Can you hear the horses?
'Cause here they come

And i never wanted anything from you
Except everything you had and what was left after that too, oh
Happiness hit her like a bullet in the head
Struck from a great height by someone who should know better than that

The dog days are over
The dog days are done
Can you hear the horses?
'Cause here they come

Run fast for your mother, run fast for your father
Run for your children, for your sisters and brothers
Leave all your loving, your loving behind
You cant carry it with you if you want to survive

The dog days are over
The dog days are done
Can you hear the horses?
'Cause here they come

The dog days are over
The dog days are done
The horses are coming
So you better run

- Mikanena

It was hard to tell if he was holding her hand, or if she just wouldn't let go.

Morsningkorsning!
Jag vaknade ca 20 i 10 idag :) Hade svårt att sova i natt igen, jag vet inte vad det är men varje natt nu på senaste tiden så drömmer jag alltid mardrömmar, vaknar alltid upp med ett ryck och jag fryser konstant hela tiden! Jätte konstig och jätte obehagligt. Men nog om det :) Jag är hemma idag igen, men jag mår bättre idag så jag ska försöka få lite gjort iaf :) haha, gud vad tråkigt inlägg! Men jag uppdaterar ju! Jag har gjort 3 inlägg mer än jag gjorde på min förra blogg och den hade jag i fler månader (: Jag tänker sluta skriva innan det här går över gränsen till tråkighet! Men jag skriver nog senare igen, puuuuss puuuuuuuss
Alltså jag ser så enormt bitchig ut på alla mina bilder såg jag nu xd haha
- Mikanena

She lives in a fairy tale, somewhere too far for us to find.

Alltså jag har otur med inlägg nu för tiden, varje gång jag ska skriva ett så dör Internet. Vad är oddsen liksom?
Men iaf :) Idag är jag sjuuk, mega förkyld! Fast det är ju simhoppets fel, jag blir blöt och sen går jag ut i kalla vädret xd Okej det lät wierd men ni fattar :) Det gick iaf bra för mig igår! På uppvärmningen så övade vi på volter på studs mattan och sen vanlig uppvärmning med typ jogging, sittsups och armhävningar :) Sen i vattnet så skulle vi använda trampolinen, vi skulle göra hög dykning, vilket betyder att man ska hoppa på trampolinen tills man kommer tillräckligt högt upp i luften och sen ska man dyka ner i vattnet :) Och jag fick mvg! wihoooooo! haha, vår tränare brukar sätta betyg när vi ska hoppa, och jag var den ända som fick mvg igår så jag är ganska stolt, eftersom jag är verkligen inte den bästa i gruppen heller xd
Sen har jag verkligen inga bilder längre, så ni får en dagens drog ist! Men nästa gång jag har träning så ska jag ta med kameran så ska jag fota lite (: Dock inte om jag också ska vara med när vi hoppar i vattnet för då blir den ju blöt :)
Dagens drog;
Älskar videon också :)
- Mikanena

We can never go home, we no longer have one.

Idag har vart en seg dag, har bara tagit det lungt (: Men jag var ute och gick i en och en halv timma så jag känner mig ändå lite stolt :) Jag ska försöka gå oftare i veckan men annars blir det iaf söndag :) Imorgon börjar skolan igen och jag går förmiddag den här veckan. Det är det jag gillar bäst för då slutar man ca 12 och då har man ju hela dagen på sig. Men jag vill absolut ha kvar varannan vecka förmiddag och varannan eftermiddag :)
Jag har ju mkt att prata om alltså, haha. For you'r information kan jag ju berätta att pappa är mindre glad på mig, eller ganska hyffast arg, haha. Allt för i fredags, han har väldigt svårt att släppa saker kan jag ju säga.
Iaf, jag ska plugga det sista jag har nu och sen ska jag sova för jag har inga krafter kvar (: Sleeptight!
HAHAHAHA, den här är ju bara för charmig!

- Mikanena

We say goodbye in the pouring rain, and I break down as you walk away.

Går kvällen/natten var sick. Det hände väldigt mycket och jag hade väldigt kul! Men jag orkar verkligen inte skriva ner vad som hände här :) Jag kom iaf hem ca 3 igår och jag kan ju säga att mina föräldrar verkligen inte var glada! Men vad ska man göra liksom? :) Idag har jag sovit i en evighet och resten av tiden har jag bara slappat. Men imorgon ska jag banne mig ut och gå! Om inte jag gör det så vet jag inte vad jag gör xd Nä men ska gå!
- Mikanena

He doesn't look a thing like Jesus, but he talks like a gentleman.

Hej bloggen! Lalaalalal
Min dag har vart bra tycker jag, började som sagt 14:00 och slutade 17:00 :) Det var najs med bara tre timmar i skolan. Jag hade samhällskunskap då vi spelade något politik spel, sen hade jag matte och då pluggade vi ja matte? xd Träffade sen Carin! Vi drog till en park satt där och pratade ett tag sen blev det så kallt att vi drog hem :) Tog en dusch direkt och jag är fortfarande riktigt riktigt sliten! Jätte jobbigt men jag tror jag behöver sova ut. Imorgon ska vi tjejer fira Bavi så vi ska gå ut och äta och sen vidare till Hoffmeastro på grönan! :) Sen på lördagen är jag ledig! Ska sova hela dagen då sååklart. Sen på söndagen ska jag powerwalka! Banne mig.. har tänkt det hela veckan nu men har det blivit så? Självklart inte!
I nuläget så ska jag dra mig mot sängen, ska lägga mig med friends, vindruvor och vitamin care :) Älskar!
Nattinatt!
- Mikanena

I'll wait a thousand years, just to see you smile again.

Jag är toooooooootalt död! Haha, andra gången jag börjar precis så. Men ännu en gång är det sant. Jag är helt slut i både huvudet och kroppen. Jag har typ 1000 saker jag vill/behöver göra, men orkar jag? Nej, självklart inte!
Iaaaaaaaf, idag slutade jag 16:00, som jag kanske sa? Never mind (: Hade bara någon samling (som varade i typ nästan två timmar) och bild & form :) Inte så jobbigt. Sen åkte jag till Gamla stan och fikade med vännerna, trevligt! Drog ungefär vid typ 18:00 hem, gick och la mig och kollade på tv direkt. Jag skulle ju städa! Gah! Bästa humör eller hur.. haha. Imorgon går jag 14:00 - 17:00! Bästa tiden ever! :) Kan verkligen sova till 12, awesome!

Btw, precis när jag kände att jag flick lite blogglust i mig så for den ut genom fönstret!

JAHAPP, nu ska jag snart somna! SÅ PUSS PUSS PUUUUUUUSS

- Mikanena



Haha en till bild från Fannys mobil! Jätteroliga bilder xd


Walking on a dream, how can I explain?

Jag känner mig faktiskt väldigt stolt idag! Har gjort mer än jag brukar göra på en dag, och det var inte så farligt (: Idag har jag: Städat mitt rum (inte klart dock), tagit ut tvätt och strykt den(?), gått en lååång promenix, tvättat och hängt upp på tork, sen har jag pluggat samhällskunskap och svenska :) Inte illa för att vara mig iaf :) Nu tänker jag försöka göra klart mitt rum, välja väska tills imorrn och sen lägga mig. Sista inlägget för ikväll antar jag så godnatt, sweet dreams!
- Mikanena



Haha, jag laddade över alla bilder som Fanny hade på sin mobil över till min dator när hon laddade den. Jag planerar att göra ett album och ladda upp alla hennes bilder. Men iaf, eftersom jag verkligen inte har någon bild jag känner för att ladda upp nu så tar jag en av Fannys.. Här har vi iaf Fia som älskar Harry Potter lite väl mkt? Haha

Out here all the good girls die.

Hejsanhoppsan!
Den här helgen har verkligen inte vart den bästa, fredags kvällen var bra! Men natten inte lika så bra. Så kortfattat är jag inte på bra humör. Den här söndagen går ut på att städa och plugga, städa först och plugga sen. Imorgon är det skola igen och jag går eftermiddag som tur är så får jag sova ut :) Igår var jag iaf på stan och shoppade med mamma och jag tänkte lägga ut bilder på det jag köpte :)
Bilderna är inte dom bästa.
Stickad tröja 500 :- Weekday
Avklippt tröja The Beatles 179 :- Beyond retro
Tjock stickad tröja 399 :- Bik bok
Magtröja 179 :- Beyond retro
- Mikanena

I can't do a love song like the way it's meant to be.

A lovestruck Romeo, sings the streets of serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Find a streetlight, steps out of the shade
Says something like, "You and me, babe, how about it?"

Juliet says, "Hey, it's Romeo, you nearly gave me a heart attack"
He's underneath the window, she's singing
Hey, la, my boyfriend's back"
You shouldn't come around here, singing up at people like that
Anyway what you gonna do about it?

Juliet, the dice was loaded from the start
And I bet and you exploded in my heart
And I forget, I forget the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

Come up on different streets, they both were streets of shame
Both dirty, both mean, yes and the dream was just the same
And I dream your dream for you and now your dream is real
How can you look at me, as if I was just another one of your deals?

you can fall for chains of silver, you can fall for chains of gold
You can fall for pretty strangers and the promises they hold
You promised me everything, you promised me thick and thin
Now you just say, "Oh, Romeo, yeah, you know
I used to have a scene with him"

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, "I love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

I can't do the talk like the talk on the TV
And I can't do a love song like the way it's meant to be
I can't do everything but I'd do anything for you
I Can't do anything except be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
All I do is keep the beat, the bad company
And all I do is kiss you, through the bars of a rhyme
Juliet, I'd do the stars with you any time

Juliet, when we made love, you used to cry
I said, "I love you like the stars above, I'll love you till I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you gonna realize, it was just that the time was wrong, Juliet?

A lovestruck Romeo, he sings the streets of serenade
Laying everybody low with a love song that he made
Find a convenient streetlight, steps out of the shade
He says something like, "You and me, babe, how about it?"


There is something I see in you, It might kill me, I want it to be true.


RSS 2.0