Where the streets have no name

Hejhopp!
Jag skrev ett inlägg igår som knas nog inte vill komma upp, eller kan ni se det men inte jag?
Jag var iaf och såg saw 7 3D med klassen igår, och jag kan säga att jag DOG!! Inte dog. Utan DOG. Jag behöver typ terapi. Maggs garva typ hela tiden vilket inte var kul xd Kan inte fatta vrf inte hon tyckte att den var läskig?! Jag håller iaf på att packa nu (vilket jag inte är bra på) till kryssningen. Båten går 19:30 ikv så jag har inte så lång tid på mig ;) Kommer bli super kul iaf! Mot Finland!
Här lägger jag iaf ut trailen från SAW och jag kan ju säga gud vad dom dramatiserar! Så där verkligt som det värkar vara på trailen, som att dom tar människor från publiken?! Så bra gjord är den inte. Så bra 3D finns inte. Och att man sitter sådär fastspänd finns inte heller :) Men läskig var den i vilket fall som helst!

Brick brick boring brick

Jag är trött trött trött på mitt hår så jag ska bli brunett, inte idag.. men snart! Så ni vet. Okej, bra. Nu vet ni!

Något säger mig att du blir borta en lång lång tid.

OMGAD jag har ONT i fötterna! Mina klackar som jag hade idag är INTE bekväma! Min dag då; Var i skolan, på sam så kom två tjejer från röda korset och delade upp oss i grupper då vi skulle vara en familj som flydde från Sverige till Marocko och så var vi med om olika saker som ett roll spel, på slutet så skulle en av tjejerna vara någon som frågade ut oss hur vi kom dit och blabla, eftersom jag var pappan så fick jag svara. Hon var riktigt läskig och bra på skådespel så hon skrämde mig så mkt när hon skällde ut mig så jag började gråta, haha. Jag var en aning chockad! Efter skolan drog jag en timma till stan med Maggs, Anna & Lauri. Vi kollade runt i butiker och sen drog jag hem för att byta om innan jag skulle träffa Carin. Tillbaka till stan och vi gick runt HELA jäkla stan xd Så snacka om att jag har O-N-T! Nu är jag hemma och jag ska bara ta det lungt! Heaven! KRAM
Eftersom jag inte har bilder för min kamera laddare är gone baby gone, så tar jag en från Kina på Kina gänget ;)
Vi var ca 2 till än dom som är med på bilden! :)

One of my favourite songs

It doesn't hurt me.
You wanna feel how it feels?
You wanna know, know that it doesn't hurt me?
You wanna hear about the deal I'm making?
You be running up that hill
You and me be running up that hill

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building.
If I only could, oh...

You don't wanna hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.
So much hate for the ones we love?
Tell me, we both matter, don't we?

You, be running up that hill
You and me, be running up that hill
You and me won't be unhappy.

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
Be running up that building,
If I only could, oh...

C'mon, baby, c'mon, c'mon, darling,
Let me steal this moment from you now.
C'mon, angel, c'mon, c'mon, darling,
Let's exchange the experience, oh...'

And if I only could,
Make a deal with God,
And get him to swap our places,
Be running up that road,
Be running up that hill,
With no problems [x2]

'If I only could, be running up that hill.' [x7]

(Igronera videon, kunde inte hitta någon någorlunda normal en)

Så häng dom långsamt, men häng dom högt, jag kräver hämnd.

Jag måste bli bättre på att blogga! Men jag är så seg nu för tiden och jag har liksom inget att skriva om! Jag kom iaf hem runt 1 och jag SKULLE plugga direkt, men det är ju inte min starka sida någonstans, så jag lyckades inte börja. Gosh jag är trött på skolan nu alltså! Men jag har iaf kommit igång nu och jag ska försöka hinna klart med sam uppgiften innan 5 så jag måste skynda mig nu! Skriver sen! :) PUSS

27 days to go.

Imorgon är det 27 dagar kvar till frugans födelsedag! Jag har bästa (enligt mig) presenten! Bäst för dig att du kommer älska den! :))
Jag blev på enormt dåligt humör nu, efter min pappa läste min blogg blev jag sur. Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag känner att jag behöver blogga lite, ni anar inte hur många gånger jag har raderat och skrivit om nu! Haha. Ska göra mig klar för sängen och plocka undan lite innan jag somnar. Blir nog lite friends också :))) Godnatt så länge!
Kina

-Mikanena

Min vän Maggs ♥

Maggie skrev ett gulligt inlägg om mig på sin blogg, då frågade jag henne om hon ville ha ett från mig mig, och sjääälvklart vill hon det ;) Om ni vill läsa Maggs inlägg hittar ni det hära!


Maggie, eller som jag kallar henne Maggs (bästa smeknamnet enligt mig själv) går i min klass som jag vet att ni redan vet att ni vet ;) Grymt awesome tjej! Som har svergies snyggaste mössa som jag älskar att sno! Haha. Tyvärr låter hon mig inte facerepa/bloggrepa henne när jag känner för det! Och det är väl ända nackdelen med henne ;) Vi är ju lite halv taskiga mot varandra, och jag är nog egentligen värst, men det hör ju till vår vänskap, hehe. Jag kan säga att jag älskar lite att reta henne faktiskt! Det tror jag du redan har förstått Maggs! ;) Iaf, du är iaf en grymt fin tjej som alltid finns där för en. I LOVE YOU! ♥


Maaaaaggsssss!

They say it's all about to end, thank good it's all about to end.

Dagen har varit bra! Hade debatt som jag tror gick bra, tyvärr vann jag inte! Suckers. Haha, skulle ha redovisning men vi hann inte, så jag ska ha det efter höstlovet! :) Ikväll blir det premiären av SAW 7 3D! Fatta att jag är nervös och kommer dö av skräck! Buhuhhuu, börjar riktigt ångra mig nu! Men har båda Maggs och Angelikas hand som jag kommer krossa! Haha, stackars tjejer! Skriver mer imorgon innan kryssningen ;) PUSS
En bild från vintras som jag tycker är enormt rolig! Jag vet att du kommer döda mig Carin.. BUT I DONT CARE! ;)

Bullshit

Min förkylning är ren bullshit, jag snyter mig var tredje minut. Jag blöder näsblod från stund till stund. Min enda underhållning är Sex and the city och christmas crunch. Jag vill bara sova. Jag har vänt på dygnet. Jag SKA möblera om rummet, fixa naglarna, duscha. Jag gör inget av dom sakerna. Jag vill bli frisk NU.

6 months with my wife!

Har känt Hum i nästan 2 år, 6 månader av gifta! Längtar tills du fyller år nu så ska du få din stora suprise! Om inte du blir glad blir jag sur >:] Haha, men iaf.. I love you Helen Humli Karlsson ♥

To storpuffarN!

Idag är jag sjuuk, feber, hosta, halsont + massa andra saker. Jag mår rent sagt riktigt dåligt! Har iaf chattat, mailat och messat med Maggie (storpuffarN) typ hela dagen. Haha, roligt att vi kommer alltid på något sätt att prata på! Jag har tvingat henne (eller tvingat och tvingat) att skriva ett inlägg på hennes blogg då och då, och nu vill hon att jag ska skriva så(EFTERSOM JAG FAKTISKT KAN VARA SNÄLL MAGGIE, haha) skriver jag ett inlägg :)
Maggie är en enormt grym tjej! Som jag älskar att facrapea, hahahah ;) Saknade faktiskt henne också idag, och hennes mössa :D Seru, jag kan vara snäll! Om ni vill läsa söta tjejens blogg hittar ni den här!
PUSS
Anna & Maggie :)

My fingertips are holding on to the cracks in our foundation, and I know that I should let go, but I can't.

Känner mig en aning nere, ska ha myskväll med Filipp & Carin. Blir skräckis all night long och sen remember me :') Kommer sjäälvklart gråta igen! Får se när jag skriver igen, pallar verkligen inte nu! PUSS
- Mikanena

Det roligaste jag har sett på länge!

Jag kan inte sluta skratta!

Lille bror, bli inte som jag när du blir stor.

Dagens;

Humör: Trött men taggad!
Vill ha: Vanilj latte
Planer: Bio premiär med tjejerna
Önskan: Åka till Hum nästa helg!
Låt: Speed of sound - Coldplay
Kläder: Jeans, stor svart tröja med texten LOVE, stor stickad lila tröja
En gammal bild på mig i 8an skulle jag tro :)



We fight until we cry.

När pappa och jag bråkar, så skriker vi då nästan rösterna inte håller. Sen slutar det alltid med att vi börjar garva. Bara av ren frustration.
Var hos tandläkaren igår! Gick bra, hade inga hål! :) Hade lunch med farmor och mamma innan, det var mys. Skoldagen bryr jag mig inte om att prata om eftersom det är bara plugg. Efter skolan drog jag iaf och fickade med Anna B, det var mys :) Drog sen hem. Intressantare än så är inte dagen xd Imorgon ska jag på bio med tjejerna :) Premiären av The last airbender 3D :)
Nu ska jag iaf försöka städa den närmaste timman innan CSI miami börjar, men vi hörs later! Puss
Min favorit bild just nu! Det är lollo på bilden från simhoppet. Den här bilden är min bakgrundsbild på mobilen just nu :) kommer ladda upp mer bilder när jag hittar kamera sladden!

I know i screwed up, but I will love you forever.

Inatt vaknade jag av att jag rev mig själv i sömnen, det gjorde ont som satan, jag kollade ju självklart på armen, och det var ju värsta såret också, haha. Lyckat! Jag gillar egentligen inte plåster men jag ville stoppa blodet och dessutom så sved det jobbigt mkt. Helgen var annars lyckad. Drog till Elin i lördags på chillkrök :) Sen igår var jag och såg Alvas basket match med Carin :) Just nu försöker jag städa rummet och det går långsamt mår jag säga, sen ikväll blir det två avsnitt av CSI miami och sen NY. Efter det ska jag sova! Börjar 8 imorgon, slutar 11:05, då drar jag hem en stund och sen till gamla skolan där jag ska träffa Fanny & Vicky :)
Ni får dagens låt medans, som jag VERKLIGEN INTE KAN SLUTA LYSSNA PÅ! Jag hoppas att du Max inte blir beroende av den här också;

Foundations - Kate Nash

-Mikanena

We thought we lost you.

Min insperation flög ut genom fönstret idag känner jag, jag känner att något behöver hända ikv men jag är så jäkla seg dessutom. Idag sov jag iaf till 13:07 och det var riktigt skönt! Jag skulle säkert kunna sova till 15 om inte mamma väckte mig, hehe. Jag drog iaf med mamma till stan och fick med mig riktigt snygga saker tycker jag! :) Igår hade jag skola till 17 sen drog jag hem ändrade kläder och åkte sedan och träffade Carin, vi gick runt i stan (som vanligt, haha) tills Elin kom in och då fikade vi på café 60 till 22:30 i think :) sedan gick vi hela vägen till ropsten, jag kom hem prick 00 (: Det var väl min dag går idag, sen träffade jag farmor idag också!
Jag ska försöka städa mitt rum nu men jag kanske skriver sen.
Laaater bitches :)
- Mikanena

Let's make this happen, girl you gonna show the world that something good can work and it can work for you.

Tänkte visa en låt som gör mig enormt glad! Ni kanske känner igen den från en viss fanta reklam? :)



Something good can work - Two door cinema club

- Mikanena

7 Oktober 2010 19:38

Välkommen till världen älskade kusin! ♥

Help, I have done it again, I have been here many times before, hurt myself again today, and the worst part is there's no-one else to blame.

Hej bloggis!
Snabb uppdatering nu, jag ska snart sova. Har värsta huvudvärken! Den har varit med mig typ hela dagen, jag behöver verkligen sova! Kollade precis klart på CSI :) Träningen idag var bra, men jag var verkligen inte taggad på träning direkt! Killarna i gruppen frog snören runt halsen bara för att retas med mig för jag får typ panik och det tycker dom är kul! Ändå så får dom mig att skratta vilket inte är okej xd Imorgon har jag skola 11:55 - 16:00 helt okej tid, skulle gärna sova lite längre dock! :) Men jag ska ju inte klaga, alla andra går ju hel dagar! Imorgon ska jag iaf ta det lugnt efter skolan och sen på kvällen börjar nya säsongen av Grey's! Har längtat enormt mkt! Aja, nu ska jag sova! Höööööres imorrn! Love
- Mikanena

All my life I been looking for something, something that I can't put my fingers on.

Hej hopp!
Kom nyss hem, för att förklara var jag har vart och varför så måste jag liksom förklara dagen so here it comes;
Hade skola från 12:50 - 15:55 vad jag gjorde innan det är bara tråkig information, det sista vi hade var PP på matten vilket betyder Pedagogisk promenad. Vilket innerbär att vi går typ 20 min promenad ute för att få frisk luft och samtidigt ska vi diskutera matte? Kul är rätt ord för det alltså! Efter det träffade jag Bavi & Anton, vi försökte bestämma oss i 30 min vad vill skulle hitta på, bavi vägrade vara i stan och jag vägrade vara hemma hos mig, var tror ni vi hamnar?! Sjääääälvklart hos mig! Bossiga bavi alltså xd Vi kollade på Twilight och sen lite av New moon. Gick sedan med anton till bussen, slutade med att jag var tvungen att springa upp och hämta våra saker för vi skulle med honom till stan, spring aldrig aldrig aldrig driekt efter ha druckit energi dryck och rökt. Trodde min lunga skulle kollapsa! Jag skaka typ i 20 min efter, hehe. I ropsten bestämde sig bavi för att åka och sova hos anton ist för att sova hos mig som det var bestämt! Så jag fick åka hem helt själver xd Nu ska jag iaf kolla på fortsättningen av new moon och sen läsa lite :) Sov sött!
- Mikanena

She's standing outside holding me, saying oh please - Robert Pattinson

Jag kollade runt lite och hittade en låt av Robert Pattinson som jag lyssnade på när jag som mest älskade honom, hehe. Nu när jag ser på texten så märker jag ju att den är riktigt deprimerande. Men jag lyssnade riktigt mycket på den under en period. Så här har ni den;



Never think - Robert Pattinson

I should never think 
What's in your heart 
What's in our home 
So I won't




You'll learn to hate me 
But still call me baby 
Oh love 
So call me by my name




And save your soul 
Save your soul 
Before you're too far gone 
Before nothing can be done




I'll try to decide when 
She'll lie in the end 
I ain't got no fight in me 
In this whole damn world 
Tell you to hold off 
You choose to hold on 
It's the one thing that I've known




Once I put my coat on 
I'm coming out in this all wrong 
She's standing outside holding me 
Saying oh please 
I'm in love 
I'm in love




Girl save your soul 
Go on save your soul 
Before it's too far gone 
And before nothing can be done




'Cause without me 
You got it all 
So hold on 
Without me you got it all 
So hold on 
Without me you got it all 
Without me you got it all 
So hold on 
Without me you got it all 
So hold on 
Without me you got it all 
So hold on 
Hold on


Sen bjuder jag på ännu en till som enligt mig faktiskt är bättre än den innan :) ;



I was broken - Robert Pattinson
- Mikanena

Det finns ingenting här som kan få dig att förstå, låt det förflutna vara glömt.

Visat den här på min fb sida redan, men jag var tvungen att lägga upp den här med för dem är så charmig! vsssssssg




Sooner or later it will be over

Tjenixen!

Jag antar (eftersom alla mina läsare är duktiga barn) att alla sover nu! Inte för att jag gör det.. eller jo jag gör faktiskt det! Är hos Fanny för tillfället med Filipiiis & Tessa :) Fanny är inte med för vi var igentligen inte inbjudna.. Vi ligger och kollar på film och ja, alla dör väl typ snart :) Vi har haft grymt kul iaf, var och kollade på bio, såg Salt som var grymt bra! Trodde inte att den skulle vara det men det var den absolut utan tvekan :) Sen tog vi den långa resan mot fannys place! Hon bor ju på en liten mindre ö som ligger brevid lidingö, om man ska dit får man åka båt helt enkelt eftersom ingen var smart nog att bygga en bro ;-) Imorgon ska jag sova och sova och sen sova lite till! Den som stör mig, den dör den! Mohahhahahaaha. Tog lite foton den här gången iaf! Eller masso foton! Ni kan få se lite randome pix på mig, bli bara inte för skraja nu! VARNING FÖR STARKA BILDER!!




3/1000000 bilder! Haha, älskar den här! Det var inte ens meningen att bilden skulle bli så xd


Sen eftersooooom Hum kollade sitt horoskop gjorde jag det med (: Tyckte det stämde bra;

Här ska du nog vara litet försiktig med vad du gör i din kärlek. Överansträng dig inte, för det blir inte bättre av det. Det finns även romantik för dig, men du får vänta en tid. Kläder och mode kan du ägna dig åt det nu så tror jag att du får en fin vecka. Du strålar av glädje och finner det roligt med ditt arbete. Här blomstrar hälsan i bästa friskhet. Nu ska du få en fin vecka och din ekonomi bör vara god. Men med spel så tror inte stjärnorna att du gör någon större vinst. Här är allra bäst att låta bli att spela.

Sen stog det att mitt bästa lyckotal är 8! Lite cooooling där eftersom det har alltid varit mitt favorit tal mest kanske för jag är född den 8de (;


- Mikanena

Sometimes you need to step outside, clear your head and remind yourself of who you are. And where you wanna be.

Jag är galet trött, och inte bara psykiskt. Jag har enormt dålig dag också, hehe. Anledningen är privat. Jag tror jag har hamnat i någon jobbig fas nu eller något åt den stilen. Jag behöver lov nu! Iaf, känner att jag tjatar lite mkt om det här nu. Men jag vill tillbaka till sommar :] Vintern är så trist och grå att man dör xd Men jag ska ju resa så ofta jag får chansen så det är bra det! Behöver bara vara hemma när jag inte är ledig då xd Något ni förmodligen inte vet om mig så tycker jag alltid att "Hemma bra men borta bäst!" Jag älskar att resa och ogillar att vara hemma för mycket. Det känns som inget händer och det är därför jag älskar att resa och vill flytta till Kina ett tag för att uppleva och att det händer något :) Nog om mig! Vad gör du? :D Haha


Jag ska sluta blogga nu hade jag tänk! Jag ska bli bättre på att lägga upp bilder också! Är verkligen seg på det nu. Ska visa er bilderna från senaste träningen också, blev inte så många eller så bra bilder men nästa gång så kanske jag tar med mig system kameran så blir det lite bättre bilder iaf ;)

PUUUUUSS

- Mikanena

RSS 2.0